Telefoon: +31 (0)6-12 14 61 54 | +31 (0)6-55 25 37 72 | Floor safety, don't let safety slip away!

Flexibiliteit

Motivatie

Continuïteit

Transparant

Betrouwbaar

Onze diensten

 

Allworks Personeelsdiensten is een laagdrempelig bureau voor een langdurige samenwerking gaat! Het langdurige karakter van de samenwerking uit zich in een werkwijze die gebaseerd is op een professionele en gedegen HR-achtergrond. Daarbij kijken wij grondig en zorgvuldig naar uw branche waarin u opereert en de arbeidskrachten die u nodig heeft. Met deze kennis als vertrekpunt, wordt vervolgens het traject voor het werven en selecteren van geschikte arbeidskrachten opgestart.

De kracht van Allworks Personeelsdiensten is de combinatie van de factoren kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid. Vanzelfsprekend zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd volgens Dé Norm van Stichting Normering Arbeid en voldoen wij aan alle eisen voor het toetsen en beoordelen aan organisaties die arbeidskrachten beschikbaar stellen. Juist daardoor gaat u een partnership aan met mensen die kwaliteit leveren, van korte communicatielijnen houden en tegen een uiterst scherp tarief graag arbeidskrachten willen leveren.

 

Welke diensten biedt Allworks Personeelsdiensten?

-          Uitzenden

-          Detachering

-          Werving & Selectie

-          Payrolling

-          Inhouse services

-          Europese flexwerkers

-          ZZP & Freelancers

© Copyright AllWorks 2017. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie ( tekst, beeld, geluid, video, etc. ) die u op deze website ( www.all-works.nl en alle onderliggende pagina's ) aantreft bij AllWorks of zijn gelicenceerd aan AllWorks.