Telefoon: +31 (0)6-12 14 61 54 | +31 (0)6-55 25 37 72 | Floor safety, don't let safety slip away!

Flexibiliteit

Motivatie

Continuïteit

Transparant

Betrouwbaar

Visie
Allworks Personeelsdiensten is een bedrijf met visie!
Wij zetten ons in om werkzoekenden, in de breedste zin van het woord, te helpen aan een baan die past bij hun mogelijkheden en ambities. Tegelijkertijd leveren wij onze opdrachtgevers goede en gemotiveerde medewerkers op het juiste moment waardoor beiden succesvoller worden.

Duurzame kwaliteit
Allworks Personeelsdiensten, gestart in 2004 is groot geworden door de begrippen kwaliteit en klantvriendelijkheid. En dat merkt u ook vandaag nog. Bovendien is voor ons het begrip 'afspraak is afspraak' erg belangrijk. Dat vindt u in onze hele aanpak terug en daarmee bouwen wij aan een hechte relatie met onze mensen en onze opdrachtgevers.  

Weten waar het over gaat
Wij beschikken over een zeer uitgebreid en up-to-date personeelsbestand van honderden medewerkers als het gaat om de inzet van tijdelijke krachten. Die kennen we goed en we weten precies wat ze kunnen. Bovendien worden we steeds vaker ingezet bij de werving en selectie van technisch, productie en administratief  personeel. 

 

© Copyright AllWorks 2017. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie ( tekst, beeld, geluid, video, etc. ) die u op deze website ( www.all-works.nl en alle onderliggende pagina's ) aantreft bij AllWorks of zijn gelicenceerd aan AllWorks.